Go to content

Olemme Katariina ja Teemu.

Harrastamme molemmat liikuntaa monipuolisesti, ja siitä myös kipinä yrittäjyyteen on syttynyt. Muutimme pari vuotta sitten Kolille Helsingissä viettämiämme vuosien jälkeen. Kolilla rakastamme luontoa; vaaroja, metsiä ja Pielistä.

Katariina on järjestö- ja sosiaalialan-alan ammattilainen, joka on työssään ohjannut monenlaisia ryhmiä ja tehnyt pitkään asiakastyötä erilaisten perheiden kanssa. Katariina rakastaa luonnossa liikkumista pyörällä, jalan ja hiihtäen. Avantouinti, jooga ja hyvä kahvi kuuluvat intohimoihin. Katariina on myös koulutettu maastopyöräohjaaja.

Teemu on insinööri, joka teknisten ongelmien lisäksi viihtyy erilaisten ulkoilmaharrasteiden parissa. Vapaalaskun ja purjehduksen lisäksi kiinnostusta löytyy mm. slacklineen ja surffaukseen. Teemu on myös sup-ohjaaja. 

Meille yrittäjänä tärkeää on taata asiakkaille turvallinen ja laadukas kokemus välineidemme vuokrauksessa. Oma harrastuneisuutemme liikunta-alalta ja vuokratattavien välineittemme tuntemus antavat meille hyvän pohjan luoda hienoja kokemuksia vuokraus- ja ohjelmapalveluissamme. 

Ympäristön ja luonnon kunnioittaminen on meille tärkeää. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, ettemme vuokraa moottorilla toimivia välineitä. Vuokravälineistämme kotimaisia ovat Ilahun Snowsurffit sekä OAC:n liukulumikengät. Työvaatteemme tulevat Sastalta Nurmeksesta. 

Eikö se niin ole elämässä, että AINA ON AIKAA PIENELLE SEIKKAILULLE! :) 

Nettsivujemme kuvia ovat kansamme olleet nappaamassa Pauli Sorsakari ja Tiina Partanen. 

Saamme tukea yrityksemme alkuinvestointeihin Maaseudun kehittämisrahastosta.