Go to content
From €25.00 / 3 h
Please select a date to get detailed pricing information.
Reserve

Merchant

Seikkailuyhtiö Vaara info@vaara.net 040 551 2131 Company id: 3163239-3 Merchant terms

Ilahun laudat valmistetaan Rovaniemellä. Snowsurf-laudalla lasketaan ilman siteitä, ja se vaatii pehmeät lumiolosuhteet.

Huomaathan, että laudassa ei ole kantteja, joten se ei sovellu Ukko-Kolin hiihtokeskuksen rinteillä laskemiseen. Haukka on laudoistamme hieman pienempi ja sopivampi näin ollen kevyemmille laskijoille.

Tarvittaessa hintaan kuuluu lumikengät normaalikoikoisiin jalkoihin.

Talven lomien aikaan viikoilla 8- 10 palvelemme osoitteessa Satamatie 10. Lämpimästi tervetuloa! Välineiden nouto ja palautus ajalla 20.2- 14.3.2021 klo 9.30 -16.00. 

Muina aikoina toimitamme välineet kotiinkuljetuksella Kolin alueella (Kolin kylä, Purnuniemi, Loma-Koli) tai nouto sopimuksen mukaan Satamatie 10. Kun olet tehnyt varauksen sovimme tuonnin ja noudon yksityiskohdat.

Varausehdot

Otamme vastaan ja toimitamme ainostaan maksettuja varauksia, emme varaa snowsurffia puhelimitse. Reaaliaikainen saatavuustilanne löytyy aina verkkokaupastamme. 

Korona- ajan peruutusehdot: Viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua tehty peruutus on ilmainen. Mikäli peruutus tehdään alle 24 h ennen varauksen alkua, joudumme veloittamaan koko vuokrasumman.